praktijk voor natuurgeneeskunde

Welkom bij New Innervision  

Nieuw bij New Innervision: Natuurgeneeskundig Kinesiologie Consult 

Kinesiologie

Kinesiologie betekent vrij vertaald ‘de leer van de beweging’. 

Bij Kinesiologie wordt gebruik gemaakt van de spiertest als middel. De spiertest is een uiterst effectieve methode om een communicatie met het lichaam en het innerlijk van de cliënt op te bouwen. Op deze wijze worden de achtergronden van de klacht of probleem in beeld gebracht.

Vervolgens wordt op een unieke en doeltreffende wijze het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd om de balans te herstellen. 


Touch for Health

Touch for Health is een methode om onbalansen op te sporen en te corrigeren. Door middel van spiertesten wordt in kaart gebracht waar zich onbalansen bevinden en hoe deze gecorrigeerd kunnen worden. Het corrigeren gebeurt door middel van diverse technieken. 

Meridianen

Door het lichaam lopen veertien energiebanen, de meridianen. Wanneer er onbalansen ontstaan, stroomt de energie niet meer goed door. Door deze onbalansen op te sporen en te corrigeren kan de energie weer vrijuit stromen en kunnen bijbehorende klachten verbeteren of zelf verdwijnen. 

Klachten

Onbalansen kunnen van verschillende aard zijn, zoals lichamelijk, chemisch of emotioneel. 
Touch for Health kan dan ook voor diverse klachten ingezet worden zoals stress, lichamelijke klachten en emotionele problemen.

Voor meer informatie klik hier.

 

New Innervision is een praktijk voor natuurgeneeskunde. Er worden verschillende soorten consulten gegeven:

 Natuurgeneeskundig Energetisch Consult

 Natuurgeneeskundig Kinesiologie Consult

 

Daarnaast geeft Ellen van der Heide verschillende cursussen op het gebied van bewustwording, persoonlijke groei en ontwikkeling:

 


Healingdagen

 

 

  Leven in Overvloed

 

Boek Ellen van der Heide over bewustwording en spiritualiteit.


Hart vol Liefde 

 

 

 

Tags